mumc heli A

HET ONDERZOEKSTEAM

VAN MUMC+ MAASTRICHT

Hallo.

Wij zijn Mark Kuijf, Annelien Duits en Sjors van de Weijer: de projectleiders van het Parkin’Play project. Met de onderzoekers in Nijmegen en Heerlen delen wij de wens om nieuwe interventies te onderzoeken die mogelijk een positief effect hebben op de cognitie voor patiënten met de ziekte van Parkinson. De Parkin’Play studie is één van de vele projecten die wij met dit doel hebben opgezet of ondersteund.

Mark Kuijf werkt in het MUMC+ veel met mensen met de ziekte van Parkinson. Zo is hij als neuroloog niet alleen verantwoordelijk voor het diagnostiseren en behandelen van deze ziekte, maar hij begeleidt ook veel patiënten tijdens een DBS-operatie (diepe hersenstimulatie).

 

Annelien Duits richt zich als neuropsycholoog binnen het MUMC+ meer op het psychisch ondersteunen van mensen met de ziekte van Parkinson. Daarnaast is ze vaker op televisie te zien dankzij haar expertise op het gebied van Parkinson.

 

Sjors van de Weijer is gezondheidswetenschapper en heeft in de afgelopen jaren diverse malen met mensen met de ziekte van Parkinson gewerkt. Daarin heeft hij zich altijd gericht op het verbeteren van de levens van deze doelgroep. Binnen de Parkin’Play studie is hij de projectcoördinator en het eerste aanspreekpunt.
SAMSUNG CSC

ONZE SPEERPUNTEN

Persoonlijk

Persoonlijk en vriendelijk contact staat bij ons voorop.

Doelgericht

Wij hebben een duidelijk doel voor ogen: het komen met levens-verbeterende oplossingen.

Samenwerken

Het is een gezamenlijk project waar iedereen heldere taken heeft en belangrijke informatie toevoegt.

Vernieuwend

We proberen het onderzoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen door vernieuwend te werken.